Netwerken in de Techniek

De eerste Technische Netwerkbijeenkomst

De eerste Technische Netwerkbijeenkomst

Vrijdag 11 april 2014 vond de eerste technische netwerkbijeenkomst plaats in de ZHTC-sociëteit. Deze bijeenkomst had als doel om ZHTC een schakel te laten worden tussen de technische studenten, donateurs en het bedrijfsleven.

13 bedrijven hadden zich aangemeld en enkele andere bedrijven kwamen spontaan langs om hun productinformatie aan de vele aanwezigen te verstrekken. Onder het genot van een hapje en een drankje werden al snel contacten gelegd en visitekaartjes werden uitgewisseld.

Na afloop werd al snel geconcludeerd dat een volgende netwerkbijeenkomst op een andere locatie plaats moet vinden,… De sociëteit is simpelweg bij een volgende netwerkbijeenkomst te klein om ruimte te bieden aan de bedrijven en aanwezige geïnteresseerden. Met een half jaar nieuwe voorbereiding genoeg tijd om nieuwe bedrijven te benaderen, samenwerkingsverbanden met Windesheim en technische studieverenigingen op te bouwen, contacten met de gemeente Zwolle op te doen,… Kortom reserveer 10 oktober vast in je agenda, de 2e netwerkbijeenkomst wordt alleen maar groter en beter!

Auteur: Emile Hoogterp

image006  image004 image026  image025  image022  image019 image018  image024  image027  image017 image016  image015 image014  image012 image007


Embed This

Reageer