Netwerken in de Techniek

Technische Netwerkbijeenkomst georganiseerd door ZHTC

Technische Netwerkbijeenkomst georganiseerd door ZHTC

 

Elk jaar wordt het moeilijker om geschikt personeel te vinden. Via dure advertenties of detacheringsbureaus, in korte tijd (sollicitatie of proeftijd) een goed beeld van iemand proberen te krijgen is vaak ondoenlijk.

Ditzelfde geldt voor het vinden van geschikte opdrachtnemers. Een klik hebben is geregeld het belangrijkste. Vanwege de unieke positie die ZHTC heeft, hebben we contact gezocht met hogeschool Windesheim, onze eigen (oud-)leden en het bedrijfsleven om opleidingsgerichte netwerkbijeenkomsten te organiseren.

Deze netwerkbijeenkomsten zijn er op ingericht om op informele manier kennis te maken met toekomstige stagiaires, medewerkers, opdrachtgevers, opdrachtnemers… Kortom iedereen die voor nu of in de toekomst voor u van belang kan zijn.

We willen jullie daarom attenderen op de Technische Netwerkbijeenkomst die we organiseren op vrijdag 11 april van 17:00 tot 20:00.

Tijdens deze bijeenkomsten kunnen de hts-studenten en de vertegenwoordigers van opdrachtgever en opdrachtnemers op informele manier kennis maken met elkaar. Omdat de netwerkbijeenkomstens opleidingsgebonden zijn, kunt u altijd interessante personen/partijen spreken binnen uw vakgebied.

De netwerkbijeenkomsten vinden plaats in samenwerking met de techniekopleidingen van hogeschool Windesheim. Hierdoor worden de bijeenkomsten tactisch ingepland ter voorbereiding van de stage-/afstudeerperiode van de studenten. Tevens worden de studenten extra gestimuleerd hier aanwezig te zijn door vrije sprokkelpunten toe te kennen.

Voor deze netwerkbijeenkomsten zijn wij op zoek naar partners uit het bedrijfsleven. Voor u een geschikte kans om nieuwe medewerkers of contacten op te doen, voor ZHTC een mooie mogelijkheid om een nog beter verbindende schakel te worden tussen de hts, de studenten en het bedrijfsleven.


Embed This

Reageer