Netwerken in de Techniek

Locatie 2e technische netwerkbijeenkomst bekend

Locatie 2e technische netwerkbijeenkomst bekend

Zwolle-10 oktober vindt de 2e technische netwerkbijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomst kunnen technische bedrijven zich presenteren aan de aanwezige studenten en andere geïnteresseerden. Het doel is om stage- of afstudeerplekken invulling te geven of mensen aan een nieuwe baan te helpen.

Na de zeer succesvolle eerste editie in april is er veel gebeurd. Er is contact gezocht met de technische opleidingen van hogeschool Windesheim en het Deltioncollege, er zijn diverse studenten bij de organisatie gekomen, er zijn honderden technische bedrijven benaderd, er is contact geweest met de gemeente Zwolle etc. Alles met medewerking van bovengenoemde partijen en met het doel zoveel mogelijk interessante technische bedrijven te koppelen aan geïnteresseerde studenten en eventuele werkzoekenden.

Organisator Emile Hoogterp:

Onze eerste bijeenkomst was bewust “klein” gehouden. We hoopten op circa 10 bedrijven. Het werden er echter 15 en zelfs tijdens de bijeenkomst waren er geïnteresseerde nieuwe bedrijven aanwezig. Om een 2e editie te organiseren hadden we een nieuwe locatie nodig. We kwamen in contact met dhr. Rigter en vonden een prachtige locatie te weten het 2Connext-pand aan de dokter van Deenweg 108. Hier is meer dan genoeg ruimte voor het geplande aantal bedrijven en geïnteresseerden, dus u bent van harte welkom.

De technische netwerkbijeenkomst vindt plaats op 10 oktober vanaf 17:00 tot en met 20:00 uur


Embed This

Reageer