Netwerken in de Techniek

Technische Netwerkbijeenkomst, de ultieme plek om kennis te maken met bedrijven in de techniek

Technische Netwerkbijeenkomst, de ultieme plek om kennis te maken met bedrijven in de techniek

Zwolle – Op 11 april zal de zesde editie van de Technische Netwerkbijeenkomst plaatsvinden. Tijdens deze bijeenkomst krijgen technische studenten en werkzoekenden de kans om op een informele manier te netwerken met technische bedrijven uit Nederland. De Technische Netwerkbijeenkomst wordt georganiseerd door algemene studentenvereniging ZHTC.

De bijeenkomst heeft een tijdje stil gelegen maar vanwege het succes van voorgaande edities is besloten de Technische Netwerkbijeenkomst weer op te pakken. De bijeenkomst zal plaatsvinden in de X/T lobby op Hogeschool Windesheim en is toegankelijk voor iedereen.

Ben je op zoek naar een stage plek, werk of ben je gewoon benieuwd naar wat je met je opleiding allemaal kan? Dan is dit de ultieme plek voor jou om langs te gaan! Van 13:00 tot 17:00 uur krijg jij de kans om te netwerken met deze bedrijven. Aansluitend op deze bijeenkomst zal er een borrel plaatsvinden waarbij je nog de laatste gesprekken kan voeren met bedrijven en andere studenten onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden voor bezoek is niet nodig! Kom gezellig langs, de toegang is gratis.


Embed This

Reageer