Netwerken in de Techniek

Bedrijven

Aanmelden

TT-Engineering

TT-Engineering

Ingenieursbureau

TT-Engineering is het ingenieursbureau dat ontwikkeling mogelijk maakt. Vanuit Zwolle, Enschede en Arnhem lossen wij kennis- en capaciteitsvraagstukken op voor gerenommeerde klanten binnen de aerospace, automotive, machinebouw en scheepsbouw en energietechniek. Onze engineers bieden ondersteuning in het uitdenken en realiseren van technische projecten, waar innovatie en perfectie de hoogste prioriteit verdienen.

ConceptLab

ConceptLab

ConceptLab is een onderneming welke product ideeën uitwerkt tot een haalbaar concept. ConceptLab richt zich op innovatieve productontwikkeling, gedragen door samenwerking tussen overheid, HBO en bedrijfsleven. Ondernemers gaan ontwerpen. Ontwerpers gaan ondernemen.

Door samen te werken met verschillende expertisegebieden en opleidingen, kan conceptLab een grote diversiteit aan product ideeën uitwerken. Wij slaan de handen in een met de partijen die bij het project passen.

Wij werken op een co-creatieve manier samen met de ideehouder, studenten en bedrijven. Hierdoor creëren wij waarde binnen onze projecten voor alle betrokkenen

AKOS

AKOS

AKOS is een werktuigbouwkundig ingenieursbureau gespecialiseerd in de ontwikkeling van machines, apparaten en productieprocessen.

Wij werken voor opdrachtgevers van uiteenlopende branches, zoals automotive, marine, offshore, procesindustrie en machinebouw. Voor deze bedrijven voeren wij complexe projecten uit waar hoogwaardige technische kennis voor nodig is op het gebied van analyse, simulatie, development, engineering of projectmanagement.

HAED

HAED

Wij zijn dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties. Door bijna twintig jaar ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd. Onze werkwijze kenmerkt zich als nuchter en pragmatisch, gebaseerd op kennis en ervaring. Onze focus ligt op ambitie. Vanuit ons kantoor in Zwolle werken wij voor opdrachtgevers en professionals in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Benk Projects

Benk Projects

BENK Project. Page under construction

SPIE Nederland BV

SPIE Nederland BV

SPIE Nederland B.V. Smart city, gevestigd in Wijhe, is een technisch kennisintensief bedrijf gespecialiseerd op het gebied van engineering, inspectie, project- en onderhoudsmanagement. Wij hebben een hands-on mentaliteit en combineren diepgaande technische kennis met een praktische kijk. Onze praktische inslag is verankerd, doordat wij daadwerkelijk elektro-mechanische installaties, bruggen, waterkeringen en sluizen produceren, renoveren en onderhouden.

Ingenieursbureau Westenberg

Ingenieursbureau Westenberg

Jaarlijks inspecteren wij circa 10.000 kunstwerken voor gemeenten, provincies, waterschappen, ProRail, Rijkswaterstaat, aannemers en ingenieursbureaus. Dat is echter niet wat ons bijzonder maakt.Onze kracht schuilt in het ontzorgen van onze opdrachtgevers. En dat is mensenwerk. Net als goed luisteren, dezelfde taal spreken en kritisch zijn als dat nodig is. Zo helpen we onze klanten om de vraag scherp te krijgen en zoeken we naar de beste oplossing. Van inspectie en advies tot het realiseren van bestekken en contracten. Op de meest persoonlijke manier.

TCPM

TCPM

TCPM biedt passende oplossingen vanuit de disciplines: Optimalisatie, Engineering, Veiligheid, Project Management, Interim Professionals en Opleidingen. De combinatie van deze kennisgebieden maakt ons uniek in de markt.

Wij bedienen opdrachtgevers in de energiesectoren wind, zon en biogas, farmaceutische, proces- en voedingsmiddelenindustrie, semi-conductor-, papier- en (petro)chemische industrie en de machine- en apparatenbouw.

Bouwselect

Bouwselect

No-nonsense, nuchter en gedreven. Dat is Bouwselect. Al meer dan 10 jaar bemiddelen wij in het hoger segment banen in de sectoren bouw, civiel en cultuurtechniek. We richten ons op de hoger opgeleide kandidaten met enkele jaren werkervaring.

In Noord-Nederland zijn we succesvol in werving en selectie, detachering, payrolling en uitzenden. De mensen van Bouwselect zoeken en vinden het optimale dienstverband of contract voor zowel opdrachtgever als kandidaat.

     
 
   
 


Embed This