Netwerken in de Techniek

AKOS

AKOS

AKOS is een werktuigbouwkundig ingenieursbureau. Onze specialisatie ligt bij de ontwikkeling van producten en technologieën voor productieprocessen. Dit doen wij met een enthousiast team van zowel gedreven jong talent als ervaren engineers en projectmanagers.

Wij werken voor opdrachtgevers van uiteenlopende branches, zoals automotive, marine, offshore, procesindustrie en machinebouw. Voor deze bedrijven voeren wij complexe projecten uit waar hoogwaardige technische kennis voor nodig is op het gebied van analyse, simulatie, projectmanagement, development of engineering.

Er wordt daarom ook veel aandacht besteed aan het hooghouden van kennis door vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Door onszelf te blijven ontwikkelen, blijven klanten ons inzetten voor hún ontwikkelingen.

AKOS bestaat al bijna 50 jaar en inmiddels hebben we meer dan 120 medewerkers. Dit komt omdat wij onze klanten en medewerkers centraal stellen en streven naar langdurige relaties. Het hoofdkantoor van AKOS staat in Apeldoorn. Daarnaast hebben we nog vestigingen in Joure, Enschede en Utrecht. Veel van onze engineers werken echter op locatie van de opdrachtgevers.

Bezoek de website van AKOS…

Young Development Program

Ben je bijna of onlangs afgestudeerd met je hbo of wo werktuigbouwkunde, elektrotechniek of een aanverwante richting? Dan kan AKOS je helpen aan een vliegende start van je carrière!

In de techniek liggen er veel kansen voor pas afgestudeerden. Maar wat past nou het beste bij jou? Met het Young Development Program (YDP) biedt AKOS startende technici de kans om in de vorm van een technisch traineeship ervaring op te doen.

Wil je meer weten? Kijk dan op de website van AKOS…Embed This