Netwerken in de Techniek

MA-IT

logo

MA-IT is een snel groeiende organisatie waar ontwikkeling van nieuwe producten en diensten hoog in het vaandel staan. Daarnaast wordt getracht een zo groot mogelijke transparantie aan te brengen voor medewerker, klant en leverancier. Om de groei van MA-IT in de toekomst te waarborgen is er gekozen voor een structuur gericht op product/dienst, waarbij de support geheel bij P&O ligt. De afdeling R&D is dusdanig belangrijk dat het als een aparte afdeling wordt gezien.

De diensten en producten van MA-IT worden in Nederland, Europa en delen van Afrika en Noord-en Zuid Amerika ingezet om organisaties, processen, producten en uiteindelijk mensen verder te helpen. MA-IT heeft een duidelijke visie hoe bijgedragen kan worden aan een goede toekomst.

MA-IT voelt de verantwoordelijkheid welke ze in de maatschappij inneemt. Vandaar dat MA-IT ondersteuning verlenen aan een aantal maatschappelijk verantwoordelijke doelen.

Bezoek de website van MA-IT…

Promotie afbeelding

Jouw loopbaan in engineering Met goede diploma’s kom je ver, maar niet ver genoeg. Een goed netwerk, daar gaat ’t om. Je kennis continu aanscherpen en altijd meer ervaring opdoen is net zo belangrijk.

My Automation (MA-IT) MA-IT is de kennisleverancier in de wereld van techniek. Door het bij elkaar brengen van seniors, mediors en juniors en het uitvoeren van uitdagende projecten in het binnenland en eventueel het buitenland vergroot MA-IT je kennis, je netwerk en je ervaring.

Heb je talent voor engineering en wil je groeien, dan moet je nu solliciteren. Bij MA-IT krijg je in je nieuwe baan een persoonlijke mentor die je verder helpt te groeien. Groeien in kennis, groeien in ervaring met als gevolg: groeien in de arbeidsvoorwaarden.

Loopbaan bij MA-IT…Embed This