Netwerken in de Techniek

TT-Engineering

logo

Ingenieursbureau

TT-Engineering is het ingenieursbureau dat ontwikkeling mogelijk maakt. Vanuit Zwolle, Enschede en Arnhem lossen wij kennis- en capaciteitsvraagstukken op voor gerenommeerde klanten binnen de aerospace, automotive, machinebouw en scheepsbouw en energietechniek. Onze engineers bieden ondersteuning in het uitdenken en realiseren van technische projecten, waar innovatie en perfectie de hoogste prioriteit verdienen.

Engineeringsactiviteiten

Het overgrote deel van onze medewerkers is in vaste dienst en heeft een hbo- of wo-opleiding. Bij de meeste opdrachtgevers werken onze engineers op projectbasis, indien gewenst met PC en benodigde licenties. De vestiging in Zwolle heeft faciliteiten voor interne engineeringsactiviteiten.

Aandacht en betrokkenheid

TT-Engineering opereert in een omgeving die voortdurend verandert en daarom stellen wij onszelf ten doel de sfeer kleinschalig te houden. Een informele omgang, waardering voor elkaars werk en oog voor persoonlijke omstandigheden zorgen voor een plezierige werksfeer. Dit draagt bij aan het succes van onze organisatie.

Bezoek de website van TT-Engineering…

TT-engineering-uitgelichte-afbeelding

Traineeships

Honderden studenten rollen jaarlijks net als jij met een diploma werktuigbouwkunde, lucht- en ruimtevaarttechnologie of autotechniek van de opleiding af. Je weet al een beetje wat je wil gaan doen en waar je goed in bent. Maar je bent ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Een nieuw avontuur! Maar hoe onderscheid jij je van alle andere studenten en hoe geef je richting aan je carrière?

Programma

Bij TT-Engineering bieden we daarom traineeships aan met een sterk inhoudelijk programma. Het programma is gericht op het opdoen van ervaring in verschillende rollen en posities, bij diverse bedrijven en bedrijfsculturen, waarbij de nadruk ligt op de ontwikkeling van je persoonlijke leiderschap. Hierdoor kom je erachter wat bij jou past, waar je behoefte ligt en weet je je in een later stadium beter te onderscheiden op de arbeidsmarkt. Dit heeft een gunstig effect op je doorgroeimogelijkheden en hiermee geef je zelf sturing aan je carrière.

Mentor

Je ontwikkelt jezelf in een veilige en informele omgeving met onze mentoren. Dit zijn ervaren engineers. Zij werken al jaren bij TT-Engineering en kennen het klappen van de zweep in jouw vakgebied en in de markt. Zij helpen je in je contacten met anderen, vormen een klankbord en sparren samen met jou over oplossingen en mogelijkheden wanneer jij het even niet meer weet.

 

Ben je enthousiast en zou je graag een traineeship willen volgen bij ons? Schrijf je dan nu in via de website!Embed This