Netwerken in de Techniek

van Gelder

logo

Als integrale realisator van infraprojecten is Aannemingsmaatschappij Van Gelder actief in de gehele waardeketen van het bouwproces, vanaf de initiatieffase tot en met het beheer en onderhoud. De expertise en ervaring ligt zowel in de grote complexe en specialistische projecten alsmede in kleinere regionale projecten op het gebied van de ondergrondse en bovengrondse infrastructuur.

Werkgebieden De activiteiten van Aannemingsmaatschappij Van Gelder in de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) strekken zich van de aanleg van verschillende categorieën van wegen tot de aanleg van fiets- en voetpaden en parkeerterreinen.

Asfaltwerken De innovaties in asfalt zijn in de werkwijze van Aannemingsmaatschappij Van Gelder geïntegreerd. Zeer open asfaltbeton in één of twee lagen, geluidsreducerende en dunne deklagen, steenmastiekasfaltbeton en asfaltbeton in diverse kleuren zijn enkele asfaltvormen die worden toegepast. Aannemingsmaatschappij Van Gelder beschikt voor de asfaltproductie over drie productie-installaties. De asfaltwerken van Aannemingsmaatschappij Van Gelder worden onder integrale kwaliteitsborging uitgevoerd.

Bouw- en woonrijp maken Het bouw- en woonrijp maken van terreinen behoort tot de werkzaamheden van Aannemingsmaatschappij Van Gelder. In ieder stadium van dit proces worden activiteiten zorgvuldig uitgevoerd: bodemsaneringen, aanleg rioleringen, straatwerk etc.

Recreatie In Nederland is vrije tijd een belangrijk begrip. Recreatieve voorzieningen als stadsparken, recreatieparken en speelvoorzieningen worden door Aannemingsmaatschappij Van Gelder veelal in Design&Construct aangelegd.

Water en afvalwater Afvalwatertransport van zowel huishoudens als industrieën staan hoog op de maatschappelijke agenda, waarbij sinds een aantal jaren de effectiviteit van rioolstelsels toenemende aandacht heeft gekregen. Dit heeft geleid tot nieuwe onderdelen van rioolstelsels. Aannemingsmaatschappij Van Gelder voert werken in dit taakveld uit, vaak op basis van Design&Construct.

Aannemingsmaatschappij Van Gelder heeft een riolering- en IBA-wacht met een 24-uurs storingsdienst.

Bezoek de website van van Gelder…

Promotie afbeelding

Van Gelder is op zoek naar young professionals!

Zie jij jezelf werken in een inspirerende omgeving met ondernemende mensen? Houd je van werken in teamverband waarbij specialisatie en inbreng van eigen talent een voorwaarde is voor deelname in het team? Een werkplek waar je regelmatig je eigen ontwikkeling kunt meten en evalueren? Ja? Dan is Van Gelder op zoek naar jou!

Wij zoeken naar menselijk kapitaal. Jonge professionals die met een frisse blik meerwaarde gaan realiseren binnen ons bedrijf. Jezelf willen ontwikkelen, door willen groeien maar ook deze groei voor Van Gelder als resultaat willen neerzetten. Dus continue op zoek zijn naar het beste voor jezelf en het beste voor Van Gelder. Win-Win noemen wij dat!

Kijk voor een actueel overzicht van onze openstaande vacatures op www.vangelder.com en pak die kans… Heb jij een functie of werkplek bij van Gelder in gedachten waarin jij het verschil kunt leveren aan projecten en een positief resultaat oplevert voor Van Gelder? Laat dit dan op een originele manier blijken via een open sollicitatie.

Werken bij van Gelder… (Afstudeer)stage bij van Gelder…Embed This