Netwerken in de Techniek

WOODselect Engineering

logo

De invulling van technische projecten is mensenwerk. WOODselect Engineering is gespecialiseerd in die menselijke component binnen een technische omgeving. Met een groot netwerk van technische professionals kunnen wij voldoen aan vrijwel elke vraag naar middelbaar en hoger opgeleid technisch personeel in vakgebieden als werktuigbouwkunde, elektrotechniek, civiele techniek en bouwkunde. En van uitvoerende kantoorfuncties tot projectleiders en technisch managers. Stuk voor stuk professionals die gewend zijn om zich snel aan te passen aan nieuwe taken en omgevingen en vaak over een brede ervaring beschikken.

Onze opdrachtgevers

WOODselect Engineering werkt voor zowel regionaal als landelijk opererende opdrachtgevers, waaronder advies- en ingenieursbureaus, nuts- en productiebedrijven en overheden. Overal waar technische projecten worden uitgevoerd, heeft onze kennis en expertise veel toegevoegde waarde. Wij kunnen niet alleen op korte termijn voorzien in uw personeelsbehoefte (de specialist die u zoekt hebben wij vaak al in huis!), maar ook adviseren over de projectstructuur en -inrichting of technische ideeën en innovaties aanleveren. Daarbij werken wij zoveel mogelijk op basis van no cure no pay. U loopt dus geen enkel financieel risico.

Kennismaken met WOODselect Engineering?

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Maak dan een afspraak met een accountmanager bij het voor u dichtstbijzijnde kantoor. Kijk voor het overzicht op de pagina Contact. Professionals die bij of via ons willen werken verwijzen wij graag naar de pagina Carrière.

Bezoek de website van WOODselect Engineering…

Promotie afbeelding

Ben jij technisch opgeleid op mbo+, hbo- of universitair niveau of beschik je door een combinatie van opleiding en ervaring aantoonbaar over een vergelijkbaar niveau? Kies dan voor een uitdagende en afwisselende loopbaan bij WOODselect Engineering. Je gaat dan een dienstverband aan met WOODselect en werkt aan een project bij een van onze opdrachtgevers. Doordat je verschillende projecten afwisselt, kun je in relatief korte tijd brede ervaring opbouwen binnen jouw vakgebied.

Waarom WOODselect?

Je geeft je carrière een boost, doordat je vanuit een dienstverband werkt aan uiteenlopende projecten bij meerdere opdrachtgevers. Bij de verdeling van nieuwe projecten putten we uiteraard eerst uit de bestaande pool van medewerkers. Je krijgt dus toegang tot de meest interessante projecten

Jij hebt het talent, wij helpen om het te ontwikkelen. Talent engineering noemen we dat. We bieden je mogelijkheden voor bijscholing en opleiding en een functie die past bij jouw capaciteiten en ambities. Doordat we functies kunnen aanbieden op verschillende niveaus, zijn er volop groeikansen.

Je weet je gesteund door een professionele backoffice. Onze accountmanagers zijn uitstekend opgeleid en stuk voor stuk expert in hun vakgebied. Ze houden de ontwikkeling in hun vakgebied bij en beschikken over een interessant relatienetwerk bij organisaties uiteenlopend van mkb tot multinationals. Daardoor hebben ze toegang tot projecten waar anderen alleen van durven dromen.

Je krijgt een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling. Daarnaast bieden wij een uitgebreid Employee en Personal Benefits pakket. Dit geeft je de mogelijkheid om aanvullende arbeidsvoorwaarden en collectieve verzekeringen af te sluiten, uiteraard tegen een aantrekkelijk tarief.

Voor wie is WOODselect?

WOODselect Engineering is gespecialiseerd in de inzet van technische professionals op mbo+, hbo en wo-niveau. Een greep uit onze functies:

 • tekenaar
 • design engineer
 • bestekschrijver
 • constructeur
 • lead engineer
 • teammanager
 • calculator
 • soft- en hardware engineer
 • construction manager
 • werkvoorbereider
 • hoofd engineering
 • opzichter
 • bedrijfsleider
 • projectleider
 • uitvoerder

Werken bij WOODselect?

Je kunt op twee manieren solliciteren:

 • Zoek in ons vacatureaanbod en reageer via het sollicitatieformulier op een functie waarvoor jij in aanmerking wilt komen.
 • Ga naar de pagina cv uploaden en stuur ons een open sollicitatie met je cv en een korte motivatie.

In beide gevallen ontvang je van ons een uitnodiging voor een gesprek of een afwijzing. In het sollicitatiegesprek bespreken we jouw wensen en ambities en brengen de mogelijkheden in kaart. Een opdracht of functie wordt eerst met je besproken, waarna we je al dan niet voorstellen bij de klant. Omdat wij onze opdrachtgevers goed kennen, kunnen we inschatten bij welke opdracht en klant goed bij je past. Dat heeft als voordeel dat je in aanmerking kunt komen voor banen die op dat moment nog moeten worden gecreëerd.

Carriere bij WOODselect Engineering…Embed This