Recordweek

Loading
loading..

Recordweek

De recordweek is ooit begonnen als een weddenschap om zo lang mogelijk in de soos te blijven. Dit record was toen gevestigd door E. Hoogterp (een zeer gewaardeerd erelid) en P. Gerritsen en J.Borra vonden dat ze dit konden verbeteren. Zo is de recordweek begonnen. Afgelopen jaar heeft Gerritsen samen met Borra en dhr. Bakker 172 onafgebroken in de soos doorgebracht. Dit gaan we traditie maken en dit jaar is er dus ook een recordweek 2e editie. Het thema van dit jaar is camping dus voor een week lang zijn wij geen Zwols Hoger Technisch Corps maar de Zwolse Hoger Technische Camping. De recordweek begint op donderdag 16 juni 2016 om 19:00 en loopt tot vrijdag  23 juni. Het programma voor deze week is als volgt:

Donderdag avond, opent het bestuur feestelijk de recordweek en krijgen we een geweldige pyjama party van de sooscommissie.

Vrijdag, na een heerlijk ontbijtje zijn de Technolympics met aansluitend Springbreak van de activiteiten commissie.

zaterdag, begint ook weer met een ontbijtje gevolgd door een goeie ouwe technische knutselmiddag en daarna een filmnacht.

zondag, je raad het al, een ontbijtje en daarna een lekker klusdagje daarna volgt een (nog geheim) spel en een nederlandse meezingavond.

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

 

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background