Bierweek Commissie

De Bierweek is een jaarlijks terugkerend evenement dat georganiseerd wordt door ZHTC. Het is een week, altijd de eerste volle week van februari, die helemaal in het teken staat van speciaalbier. Dit is dan ook de enige week per jaar waarin er geen Grolsch pils van de tap te krijgen is! De Bierweekcommissie is bestaat uit een groepje mensen die dit prachtige festival opzetten. Ieder jaar wordt de Bierweek ondergedompeld in een nieuw thema. Daar wordt altijd erg geheimzinnig over gedaan en er volgt altijd een dramatische thema onthulling! Thema’s die de afgelopen jaren voorbij zijn gekomen: Festival (2011), Around the World (2012), Carnaval (2013), Regenboog (2014), Sprookjes (2015), College Party (2016), Tijdmachine (2017), Mythologie (2018), de Republiek (2019), Maffia (2020), Alle HTS’ers Komen in de Hemel (2021, online editie), A Beer Pandemic (2022), Hollywood (2023) en Space Age (2024). Wist je trouwens dat de Bierweek het oudste speciaalbierfestival van de Benelux is? Hoe tof is het dat wij de eer hebben dat we ons festival die titel mogen geven!

Sponsor Commissie

De sponsorcommissie is het aanspreekpunt voor alle zakelijke aangelegenheden binnen de vereniging. Deze commissie is samen met de vicevoorzitter van de vereniging het gezicht naar buiten en dient als professioneel verbindende factor binnen de vereniging. De sponsorcommissie is in 2021 voor het eerst begonnen met een frisse en enthousiaste groep. A.s.v. ZHTC heeft als studentenvereniging een groot bereik binnen studerend zwolle vol enthousiaste studenten. Werk jij bij, of ben jij onderdeel van een bedrijf/organisatie die graag een samenwerking met A.s.v. ZHTC zou willen, aarzel dan niet en stuur ons een bericht!

Communicatie Commissie

De COCO, oftewel de Communicatie Commissie, speelt een essentiële rol in het vergroten van de bekendheid en het werven van leden voor onze vereniging! De commissie zorgt voor up-to-date content op sociale media, ontwerpt en verspreidt opvallende posters, organiseert merch drops zodat leden in verenigingskleding kunnen lopen, houdt terugkerende open dagen en activiteiten op het Windesheim en brengt regelmatig een verenigingsblad uit, genaamd "Prokolokiejum"! Kortom, de COCO is onmisbaar voor het promoten van onze vereniging.

Introductie Commissie

Sociëteits Commissie

Activiteiten Commissie

Eindweek Commissie

IT Commissie

Highlandgames

TAB Beheer

Netwerk Commissie