Introductie Commissie

Loading
loading..

De Introductie Commissie houdt zich bezig met alle activiteiten van de Introductieweek tot de inauguratie. Naast alle activiteiten met betrekking tot de vereniging, wordt er in de introductietijd van Windesheim ook nauw samengewerkt met Buro Ruis en de verschillende opleidingen.

De introductieweek, verschillende borrels, activiteiten en lunches staan op ons agenda. Vanaf februari is de commissie al druk bezig met alle puzzelstukjes op zijn plaats zetten. Het is dan ook wel duidelijk dat de introductie commissie één van de meest tijdrovende commissies is.

De commissie is erg veelzijdig, voor de hele introductie periode worden namelijk ontelbaar veel verschillende activiteiten georganiseerd. Om dit alles tot een goed einde te brengen wordt er wekelijks vergaderd. De eerste vergaderingen staan in het teken van het gebied leren kennen, wat kan er allemaal gebeuren, wat is ons idee en hoe gaan we dit structureel aanpakken. Na enige tijd zal het meer gaan over taken die gedaan moeten worden, zoals offertes aanvragen, weekplanningen maken, sponsoren zoeken en noem maar op.

Wil jij ook zo’n gave week organiseren die voor iedere (ex)feut onvergetelijk is? Ga dan in de introductiecommissie.  De commissie zal gevormd worden in februari, in tegenstelling tot de meeste andere commissies. Vergeet niet vroegtijdig aan te geven dat jij interesse hebt, de gewilliger jij bent, de meer kans jij maakt om erbij te komen.

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background