Netwerkcommissie

Loading
loading..

De netwerkcommissie organiseert halfjaarlijks technische netwerkbijeenkomsten. De organisatie nodigt technische bedrijven uit om aanwezig te zijn op de technische netwerkbijeenkomst. Hierbij moet je denken aan reeds bekende bedrijven uit ons contactenbestand maar ook aan nieuwe bedrijven die nog geworven moeten worden. Tevens nodigen wij technische studenten uit om zo informeel kennis te kunnen maken met de technische bedrijven.

Door de jaren heen worden de bijeenkomsten steeds groter en drukker bezocht. We zijn meerdere samenwerkingen aangegaan en zijn nu op eigen kracht verder gegaan. We streven er naar om elke bijeenkomst onszelf te overtreffen. Benieuwd naar wat we tot nu toe hebben gedaan? Neem een kijkje op: www.netwerkenindetechniek.nl.

We zijn momenteel een kleine commissie en opzoek naar enthousiaste leden die zich bij ons willen voegen.

Wat wij bieden:

  • Een groot technisch netwerk.
  • Formeel en informeel contact hebben met technische bedrijven.
  • Korte lijnen met stagecoördinatoren en opleidingscoördinatoren.
  • Uiteraard leer je hoe je een bijeenkomst moet organiseren, waar je aan moet denken. En ja, vaak sta je bij de kleinste dingen niet stil.
  • Last but not least, wat betreft je CV is dit zeker noemenswaardig. Het geeft aan dat je niet bang bent om het contact aan te gaan met bedrijven en/of vreemden. Want zeg nou zelf wie wil nou niet een gemotiveerde, goed communicerende en probleemoplossende werknemer?

Dus ben jij de persoon die graag in contact staat met mensen? En/of ben jij de persoon die wil leren wat er allemaal komt kijken bij een bijeenkomst organiseren? En wil je een netwerk opbouwen?

Schroom je niet en kom bij onze organisatie. De organisatie netwerken in de techniek, voor studenten maar ook door studenten. Want hét succes is een goed netwerk!

Voor vragen kun je Olivier Vaarkamp bellen op het telefoonnummer: 06 37342459.
Je kunt ons ook benaderen via ons gezamenlijke mailadres: info@netwerkenindetechniek.nl

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background