Dispuut Afentiká

Amicorum praesertim ergo tuum et matrem

Afentiká is momenteel het jongste dispuut van Asv. ZHTC. Het is opgezet door een vriendengroep die graag hun plezier met andere mensen van de vereniging willen delen. Momenteel kent het zes leden, maar het worden er geheid meer. Afentikanen zijn lui die het niet te nauw met de regeltjes hebben. Een lolletje op zijn tijd en vooral veel plezier. Elke week samen eten en vaak afspreken daarbuiten. Afentiká heeft een eigen huis waar alle leden een sleutel van hebben. De Batavierenrace, waar de vereniging aan mee doet word ook georganiseerd door dit dispuut. Tevens geven zij daar ook dè afterparty van dit geweldige festijn. Deze wordt natuurlijk gegeven in de ZHTC Sociëteit. Verbroedering en competitie staan dan uiteraard voorop.

Lijkt het jou wat om in contact te komen met dit dispuut? Mail dan naar Afentika@zhtc.nl.

"Altijd plezier"

“Altijd plezier”