Dispuut Afentiká

Afentiká is momenteel het mooiste dispuut van Asv. ZHTC. Het is opgezet door een vriendengroep die graag hun plezier met andere mensen van de vereniging willen delen. Momenteel kent het 15 leden, maar het worden er geheid meer. Afentikanen zijn lui die het niet te nauw met de regeltjes hebben. Een lolletje op zijn tijd en vooral veel plezier. Bijna wekelijks samen eten en vaak afspreken daarbuiten. Afentiká heeft een eigen huis waar alle leden toeging tot hebben. De Batavierenrace, waar de vereniging aan mee doet word ook georganiseerd door dit dispuut. Tevens geven zij daar ook dè afterparty van dit geweldige festijn. Deze wordt natuurlijk gegeven in de ZHTC Sociëteit. Verbroedering en competitie staan dan uiteraard voorop.

Ook hebben wij de nederige taak van het geweldige Spit Piggy op ons genomen. De introweek is pas compleet als je de vrijdag hebt overleefd!

Tijdens de eindweek laten we ook graag van ons zien. Zo hebben wij de Italian Party nieuw leven ingeblazen en hebben wij de Mannenveiling omgebouwd naar een geld inzamelingsactie voor goede doelen in de regio.

Lijkt het jou wat om in contact te komen met dit dispuut? Mail dan naar Afentika@zhtc.nl, spreek ons aan op een soosavond of vind zelf een manier!

"Altijd plezier"

“Altijd plezier”