Dispuut Lorem Populi

Lorum Populi
Lorum Populi is een relatief jong dispuut, opgericht in 2014 na meerdere jaren hechte vriendschap. Op dit moment bestaat het Dispuut uit 6 leden en 2 aspirant leden. Laten wij ons even voorstellen.

Voorzitter Tokkie van Buuren.
Tokkie van Buuren is in 2011 lid geworden van ZHTC. Sindsdien heeft hij 3 jaar in de Sooscommissie gezeten en is hij altijd actief geweest binnen ZHTC. Tokkie van Buuren doet zijn naam eer aan, door onder invloed in de problemen te raken wat vaak een hilarisch resultaat leverd.

Lid Mooiboy Berends.
Mooiboy Berends is in 2011 lid geworden van ZHTC. Sindsdien heeft hij 1 jaar Bierweekcommissie, 2 jaar Sooscommissie en veel TD werkzaamheden gedaan. Hij staat erom bekend dat er vaak dingen kapot gaan onder invloed, waarna er de volgende dag weer gerepareerd wordt. Tevens is hij een levende legende als het gaat om het nuttigen van Wodka.

Lid Blue Eyes Nijenkamp.
Blue eyes Nijenkamp is in 2012 lid geworden van ZHTC. Sindsdien heeft zij 1 jaar Introcommissie en 2 jaar Sooscommissie. Momenteel is zij nog actief binnen het RVC. Blue eyes Nijenkamp heeft haar bijnaam te danken aan haar blauwe ogen en kan het nooit laten om de overige leden van Lorum Populi over te halen om domme dingen te doen.

Lid Martini Kampherbeek.
Martini Kampherbeek is het jongste lid van ons dispuut en is in 2013 lid van ZHTC geworden. Martini  Kampherbeek heeft 1 jaar Introcommissie en 1 jaar Bestuur gedaan. Martini Kampherbeek staat erom bekend altijd zijn woordje klaar te hebben staan en zo nodig op zijn strepen te gaan staan.

Lid Rickert Spronk.
Rickert Spronk is in 2011 lid geworden van ZHTC. Sindsdien heeft hij 1 jaar Introcommissie en 1 jaar Bestuur gedaan, waar deze Penningmeester een ware tovenaar met geld was. Momenteel is hij nog actief binnen de KasCo. Als je met Rickert Spronk praat, zijn er nooit problemen. Voor elk probleem heeft hij een snelle oplossing, maar of deze oplossingen ook echt toepasbaar zijn??…..

Lid Hipster Hopster.
Hipster Hopster is in 2011 lid geworden van ZHTC. Sindsdien heeft hij 1,5 jaar Bestuur gedaan en ook een jaar bierweek. Hipster Hopster is de stille kracht van ons Dispuut. Hij kan heel stil zijn maar als hij uit de hoek komt met een opmerking…… one punch knockout!

Aspirant Lid Eli Speli Kemper.
Eli Speli Kemper is in 2013 lid geworden van ZHTC. Sindsdien heeft zijn 1 jaar Bierweekcommissie en 1 jaar Introcommissie gedaan. Eli Speli Kemper is misschien wel het liefste lid van Lorum Populi. Het liefst is zei dan ook de hele avond op de dansvloer te vinden. Tijdens de Wodkaparty van 2016 zal zij haar “Vol Lid Recht” behalen.

Aspirant Lid Dekhengst Schreuder.
Dekhengst Schreuder is in 2011 Lid geworden van ZHTC. Sindsdien heeft hij 1 jaar Introcommissie en 1 jaar Sooscommissie gedaan. Zijn dansmoves zijn legendarisch en ruimte op de dansvloer is dan ook geen probleem als je gaat stappen met onze Dekhengst Schreuder. Ook Dekhengst Schreuder zal tijdens de Wodkaparty van 2016 zijn “Vol Lid Recht” behalen.

De Wodka Party.
De Wodka Party is al eerder genoemd, maar wat is dit precies? Zoals alle Disputen organiseerd ook Lorum Populi een jaarlijks feest. Dit is de Wodka Party en wordt elk jaar vlak voor de intro gegeven. Op deze avond worden de fusten tijdelijk afgesloten om echte drinkers van de laffe herders te scheiden. De gehele avond wordt er genoten van de beste Wodka’s uit het Oosblok die niet te vergelijken zijn met de bocht in Nederlandse slijters. Op deze avond toont Lorum populi zich dan ook als een echte meester in de consumptie van deze harde alcohol. Tevens verdienen onze aspirant leden op deze avodn hun Vol Lid Recht, wat betekend dat zij niet langer aspirant lid zijn. na de wodka party wordt er weer uitgekeken naar nieuwe aspirant leden.