Over de vereniging

Introweek

Algemene studentenvereniging Zwols Hoger Technisch Corps (Asv. ZHTC) is dé studentenvereniging voor iedere HBO – òf universitaire student in Zwolle.
Asv. ZHTC heeft als enige studentenvereniging de beschikking over een eigen sociëteit. Een mooi en groot pand aan de Thomas à Kempisstraat, net buiten de grachten van het centrum. Mede dankzij deze sociëteit zorgt Asv. ZHTC voor een leuke, gezellige en ook nog eens een leerzame studententijd. De vereniging is opgericht in 1952, heeft ongeveer driehonderd leden en donateurs en is daarmee de oudste en gezelligste studentenvereniging van Zwolle. De vereniging is opgericht met koninklijke goedkeuring, op d.d. 21 November 1952 en ingeschreven in het verenigingsregister bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer 40059409.

Hieronder vindt je informatie over verschillende commissies en raden.