Het Gilde van ZHTC

Ingenieursbureau Westenberg

Regel Partners

BAM Utiliteitsbouw

Ingenieursbureau Westenberg Regel Partners BAM Utiliteitsbouw

Consortium In Amato

In maart van het jaar onzes Heren negentienhonderddrieënnegentig werd dispuut Consortium In Amato opgericht. Het dispuut werd gevormd uit een groep ZHTC-vrienden. Zij bleken zoveel gemeenschap te hebben, sorry, gemeenschappelijk beminden te hebben, uhmm klinkt ook niet goed, gemeenschappelijke interesses te hebben, dat zij het nodig achtten zich te organiseren in een dispuut. En zo geschiedde het…

Sinds de oprichting is het ons slechts een enkele maal gelukt om ergens met een compleet CIA te verschijnen. Eigenlijk is er altijd wel één van onze broeders ergens op missie in het buitenland. Zo hebben we bijvoorbeeld semi-permanente bases gehad in Polen, Zwitserland, de Canarische Weilanden, Rusland, Down Under en Canada.

Niet alleen ons informatie-, infiltratie- en penetratie-netwerk is van internationale aard, zo ook de meeste van onze dispuutfeesten. Zo bracht het CIA: de ¿Estás Loco Gringo?-party’s, de Did-She-Redo Australian walkabout party experience, Bill Clintons Spring break party? En natuurlijk herinnert een ieder zich nog ons laatste feest: Wôj mien bgômmeg sien?

Bij de organisatie en aankleding van onze feesten hebben we kosten nog moeite gespaard en geen enkel middel geschuwd. De verf in de ‘oude’ Soos zal, geholpen door de hoge waterstanden, inmiddels wel van de muren geweekt zijn, maar… de flitsende rode CIA-bgômmeg maakt nog trouw z’n kilometertjes.
In den beginne hebben we bepaald dat we tenminste eenmaal per jaar met ‘CIA-weekendje’ zouden gaan. Dat was een dubieuze beslissing. Zo’n weekendje is namelijk erg ongezond. Heel erg ongezond. Lichamelijk, geestelijk, maar vooral financieel. Maar je weet het, hoe ongezonder hoe lekkerder. Het CIA-weekend is daarom inmiddels traditie geworden.

Inhoudelijk kan ik helaas niet ingaan op onze weekendjes. Tenminste niet zolang er nog bewijsmateriaal in omloop is. De weekenden kunnen misschien het best gekenschetst worden aan de hand van enkele trefwoorden (in random order): biertje, kaartje, blazen, portje, sauna, paddestoel, gokje, beetje tuffen, zeilbootje, kopstootje, rodelen, balletje slaan, beetje zingen, trouwen.

Het ‘ultimate’ CIA weekend moet echter ons weekendje in Brazilië worden.

Meer willen we voorlopig even niet kwijt over Consortium In Amato. Natuurlijk kun je proberen om onder zware psychologische druk (van een vers pilsje) aanvullende informatie uit één van ons te wringen. We gaan je zien in de Soos en natuurlijk op één van onze dispuutfeesten, zo rond april van ieder jaar.

Namens de broeders van dispuut Consortium In Amato teken ik,

Wim T. Keizer

consortiuminamato

 

 

consortiuminamato2


Embed This

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *