Het Gilde van ZHTC

Ingenieursbureau Westenberg

Regel Partners

BAM Utiliteitsbouw

Ingenieursbureau Westenberg Regel Partners BAM Utiliteitsbouw

Promotie-actie Introweek 1995

We schrijven augustus 1995.

Tijdens de voorbereidingen van de introductieweekcommissie ’95 in de enige echte oude soos is de sfeer zoals die altijd geweest is en altijd zal blijven: uniek gezellig, hard werken met z’n allen en een ge-wel-dig feest ervan maken.

Woeste vergaderingen, gevolgd door nog woestere feesten. Tijdens deze gebeurtenissen hadden we allemaal het gevoel dat we dit jaar iets bijzonders moesten doen, iets groots voor onze vereniging. Ideeën vlogen over tafel; met een trein de feuten ophalen, een mega-feest op het grote kerkplein, vliegtuigen laten overvliegen, satellieten, niets werd geschuwd om over na te denken. Tot, iemand met een Grolsch flesje in de hand riep: “wat is nu het meest opvallend in Zwolle?”

“De Peperbus.”
Dat is het.
Een joekel van een spandoek aan de Peperbus.
Wie gaat daarover? Mag dat? Vergunningen? Gemeente? Geloof? Kerk? Problemen?
HOE GROOT?
HEEL GROOT, EN AAN ALLE KANTEN.

Wie gaat die dingen maken? Hebben we daar wel tijd voor?
“Natuurlijk hebben we daar tijd voor.” Zo niet, dan toch.

Dit resulteerde in een helse helletocht voor vier achterblijvers van M&M Weekend met overheadprojectors, kapotte lampjes, sheets, viltstiften, scharen, naaien-tot-je-er-bij-neer-valt van meters spandoek, compressoren, slangen, verfspuiten, heen-en-weer-scheuren-op-zaterdagavond-voor-nog-meer-verf, bier, chips, patat, absorptie, computerspelletjes-gevolgd-door-gestresste-met-beugel-gooi-actie, spuiten, knippen, plakken, aftapen, uitvouwen, oprollen afknijpen en doorpersen in onze ouwe gouwe soos.

Het resultaat was geweldig:

Vier spandoeken van zes bij negentien meter!!

De maandag van de introductieweek hebben we ze opgehangen aan iedere zijde van de Peperbus zodat heel Zwolle en omgeving kon zien dat het ZHTC introductieweek vierde.

De vier.
Arjan, Michiel, Rudi en (Bassie)Niels.

promotieactie


Embed This

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *