Het Gilde van ZHTC

Ingenieursbureau Westenberg

Regel Partners

BAM Utiliteitsbouw

Ingenieursbureau Westenberg Regel Partners BAM Utiliteitsbouw

Snorrenparty 2013

Snorrenparty groot succes, vrijdag 6 december verzamelden zich een aantal dames en heren met een  behaarde bovenlip om ter gelegenheid van movember snorrenmaand eens uit hun dak te gaan met snor op de klanken van de DJ’s Tolsma & Hoogterp op een heuse snorrenplaylist.

Enkele mooie snorren van de avond zijn hieronder te bekijken.

Op naar de volgende snorrenparty in 2014 : mee doen is zo makelijk scheer je eens niet in de maand november en kom gezellig de eerste vrijdag van december met snor naar ZHTC en hef daar het het glas met een aantal andere leden met een behaarde bovenlip.


Embed This

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *