Het Gilde van ZHTC

Ingenieursbureau Westenberg

Regel Partners

BAM Utiliteitsbouw

Ingenieursbureau Westenberg Regel Partners BAM Utiliteitsbouw

38e Bierweek ZHTC

Het is bijna zo ver, de mooiste week van het jaar komt steeds dichterbij en de commissie is druk bezig alles te organiseren. In de eerste week van februari zal het feest losbarsten in alle kleuren van de regenboog. Een week lang feest waarin op elke dag een andere kleur centraal staat. Of je nou bierkenner bent of niet, voor iedereen is er een biertje te vinden in het enorme assortiment. Van zware tripels tot lichte pilsjes, van de tap of gewoon uit de fles, ook dit jaar zal de kast weer stampvol staan met variatie.

38e Bierweek Poster

38e Bierweek Poster

Dit paradepaardje van Algemene Studentenvereniging ZHTC is al bijna 40 jaar een schitterende traditie en algemeen begrip binnen Zwolle en studerend Nederland. Dus kom dit jaar kijken in de sociëteit van a.s.v. ZHTC aan de Thomas a Kempisstraat 13 te Zwolle en beleef de 38e Bierweek in al haar kleuren.

Op de volgende site zullen naarmate de Bierweek dichterbij komt onder andere voorproefjes van het assortiment verschijnen en natuurlijk het programma dat voor dit jaar is samengesteld.

Namens de 38e Bierweekcommissie,

Martijn Berends
Voorzitter Bierweekcommissie


Embed This

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *