Het Gilde van ZHTC

Ingenieursbureau Westenberg

Regel Partners

BAM Utiliteitsbouw

Ingenieursbureau Westenberg Regel Partners BAM Utiliteitsbouw

Technische Netwerkborrels georganiseerd door ZHTC

logo_netwerkborrel

Elk jaar wordt het moeilijker om geschikt personeel te vinden. Via dure advertenties of detacheringsbureaus, in korte tijd (sollicitatie of proeftijd) een goed beeld van iemand proberen te krijgen is vaak ondoenlijk.

Ditzelfde geldt voor het vinden van geschikte opdrachtnemers. Een klik hebben is geregeld het belangrijkste. Vanwege de unieke positie die ZHTC heeft, hebben we contact gezocht met hogeschool Windesheim, onze eigen (oud-)leden en het bedrijfsleven om opleidingsgerichte netwerkborrels te organiseren.

Deze netwerkborrels zijn er op ingericht om op informele manier kennis te maken met toekomstige stagiaires, medewerkers, opdrachtgevers, opdrachtnemers… Kortom iedereen die voor nu of in de toekomst voor u van belang kan zijn.

We willen jullie daarom attenderen op de Technische Netwerkborrel die we organiseren op vrijdag 11 april van 17:00 tot 20:00.

Tijdens deze borrels kunnen de hts-studenten en de vertegenwoordigers van opdrachtgever en opdrachtnemers op informele manier kennis maken met elkaar. Omdat de netwerkborrels opleidingsgebonden zijn, kunt u altijd interessante personen/partijen spreken binnen uw vakgebied.

De netwerkborrels vinden plaats in samenwerking met de techniekopleidingen van hogeschool Windesheim. Hierdoor worden de borrels tactisch ingepland ter voorbereiding van de stage-/afstudeerperiode van de studenten. Tevens worden de studenten extra gestimuleerd hier aanwezig te zijn door vrije sprokkelpunten toe te kennen.

Voor deze netwerkborrels zijn wij op zoek naar partners uit het bedrijfsleven. Voor u een geschikte kans om nieuwe medewerkers of contacten op te doen, voor ZHTC een mooie mogelijkheid om een nog beter verbindende schakel te worden tussen de hts, de studenten en het bedrijfsleven.

Meer informatie kan hier worden ingewonnen:


Embed This

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *