Het Gilde van ZHTC

Ingenieursbureau Westenberg

Regel Partners

BAM Utiliteitsbouw

Ingenieursbureau Westenberg Regel Partners BAM Utiliteitsbouw

Goldstrike Party – vrijdag 10 juli

7_n1

De Goldstrike Party komt er weer aan, zo dat iedereen zich even jaarlijks kan resetten want de Goldstrike Party is een feest waarbij legendarische momenten zich voordoen waarbij alleen een enkeling weet wat er daadwerkelijk gebeurd is.

We gaan vrijdag 10 juli om 20:00 beginnen met een Goldstrike (en een verrassing) bij de ZHTC om vervolgens traditiegetrouw de stad in te gaan langs Cafe de Gezelligheid en Het Vliegende Paard om vervolgens hopelijk te eindigen in de Bloopers Zwolle.

Georganiseerd door Het Gilde, iedereen is welkom!

Aanmelden op Facebook!


Embed This

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *