Highlandgames

Zwols Hoger Technisch Corps

De ZHTC Highlandgames 2019

Het is dit jaar weer zover, na lang wachten komen de ZHTC highlandgames er weer aan!
De 10 editie vind dit jaar plaats op Donderdag middag op Hemelvaart 30 mei 2019 in het Park de Wezenlanden te Zwolle.

Heb jij nou zin om boomstammen te werpen, touw te trekken, te bewijzen dat jij het sterkste bent of om gewoon een lekker biertje te drinken? Meld je dan aan via onze webshop op (websitelink)

Thema

De highlandgames zijn een typische schotse event. Wij als organisatie zouden het daarom super tof vinden als alle deelnemers hun uiterste best zouden doen om er zo Schots mogelijk uit te zien.

De highlandgames

De highlandgames zijn er weer! Na 3 jaar wachten kunnen we nu eindelijk aankondigen dat het dit jaar weer op de planning staat. Op 30 mei zullen wij deze leuke dag organiseren in samenwerking met stageorganisatie Q-point. Iedere student is deze dag welkom om mee te doen of om gezellig een drankje te nuttigen.

De dag zal zich kenmerken door leuke sportieve activiteiten met een lekker drankje erbij. We zullen de dag beginnen om 12:00 uur en hopen hem te laten duren tot in de late uurtjes. Op deze mooie dag zullen we typische schotse highlandgames activiteiten uitvoeren die niet te missen zijn. Zo gaan we caber tossing, cross cut en pulling the rope spelen. Deze activiteiten zijn niet te missen op een dag als deze. Ook zullen wij als organisatie mooie prijzen weggeven aan de top 3 teams. Met als hoofdprijs een geweldig mooie beker en gratis bier!

Heb jij nou zin om mee te doen? Meld je dan nu aan via
https://zhtc.nl/webshop/product/highlandgames-2019/ en wees snel want vol=vol