Introweek 2019

Zwols Hoger Technisch Corps

Algemeen
Een nieuwe stad, een nieuwe school en nu eindelijk student! Wil jij meer uit jouw studententijd halen? Dan is de ZHTC introductieweek zeker wat voor jou!

In de introductieweek ontstaan vriendschappen voor het leven. Je leert mensen kennen van verschillende studies en leeromgevingen. Daarnaast leer je ook jezelf kennen. Niet alleen in de introductie, maar ook tijdens de rest van jouw studententijd zullen vriendschap en zelfontplooiing centraal staan.

Naast het verbreden van jouw netwerk in Zwolle heeft de introductie meer te bieden. Speciaal voor jou worden er een week lang activiteiten georganiseerd. Langs de mooiste kroegen van Zwolle met jouw zelfgemaakte biermeter, jouw mentor over de gracht brengen met een bizarre uitvinding en nog veel meer. Na deze week vol genot en gezelligheid kunnen wij jou verzekeren dat je al gelijk je plek in Zwolle hebt gevonden.

Introductieweek 2019
Op 28 augustus 2019 is het zover, dan is het eindelijk weer tijd voor de ZHTC introweek. Het belooft weer een GE-WEL-DIG spektakel te worden! Een leuke week, waarin je veel nieuwe vrienden maakt en je het altijd gezellige Zwollywood leert kennen! Maak er dus samen met een ons een supertoffe intro van, want zonder ZHTC is jouw studententijd niet compleet

De introweek is van 28 augustus tot 31 augustus 2019, aansluitend op de HBO Bruisweek. Ben jij er klaar voor om de zomer fantastisch af te sluiten en knallend jouw studentenleven in te gaan? SCHRIJF JE DAN SNEL IN!