Zakelijk

Wanneer je partner wordt van ASV ZHTC, bereik je direct een grote groep studenten en donateurs. Met zo’n 300 actieve leden én 400 oud-leden en donateurs is de vereniging een uitstekende keuze voor ieder bedrijf. De leden van ZHTC zijn voornamelijk actief in de technische sector maar, ook in andere sectoren zoals het onderwijs en sport.
Voor het behoud en samenwerking met verschillende organisaties en bedrijven is de sponsorcommissie in het leven geroepen. Deze commissie bestaat uit een zestal leden, die bedrijven benaderen met een scala aan advertentiemogelijkheden.
U heeft bij ons de mogelijkheid om contracten af te sluiten voor zowel meerdere evenementen als individuele evenementen. Wij komen graag met u in contact en als u interesse heeft en meer informatie wilt ontvangen dan sturen wij u graag alle benodigdeinformatie. U kunt ons bereiken via onze     e-mail: [email protected].

Sponsorcommissie 2023-2024

Voorzitter – Dolf ter Schure

Penningmeester – Mohammad Elham Formoli

Secretaris – Thijmen van Es

Algemeen lid – Jaimy Machiels

Hoofd acquisitie – Lars de Bot

Promotie – Emma te Bokkel

Ook partner worden bij ZHTC?

Er zijn meerdere mogelijkheden om uw bedrijf binnen ZHTC te presenteren.

Uiteraard is een combinatie van onderstaande voorbeelden ook mogelijk!

Adverteren op de lichtschermen in onze sociëteit.

In onze sociëteit hebben we verschillende schermen hangen waar u op kunt adverteren. Deze schermen hangen op zeer prominente plekken, waardoor het goed zichtbaar is in het pand. 

Adverteren in verenigingsblad "De Prokolokium"

Met een advertentie in ons verenigingsblad kunt u op een originele manier uw bedrijf onder de aandacht brengen. U kunt deze advertentie naar eigen wens vormgeven.

Deelname aan de Netwerkborrel

Er wordt jaarlijks een netwerkborrel georganiseerd op het Windesheim, waar je op een
unieke laagdrempelige manier in contact kan komen met verschillende studenten. Op deze manier kan je stagiairs of werknemers werven.

Vermelding op de website

Met zo’n …. website bezoekers biedt onze website een goede mogelijkheid om extra
naamsbekendheid te creëren. Uw logo zal prominent aanwezig zijn op onze website.

Sponsoren evenement

Bij het sponsoren van een evenement moet u denken aan verschillende weken of dagen die wij organiseren als vereniging. Zoals bijvoorbeeld de bierweek waar we allemaal speciaalbier schenken de gehele week of de eindweek. Ook organiseren wij verschillende activiteiten zoals de highlandgames en beerpong toernooien

Sponsoren

Onze trotse sponsoren!