Vertrouwens personen

Binnen ZHTC hebben we ook vertrouwenspersonen. De vertrouwenspersoon is bereikbaar voor iedereen die bij de vereniging betrokken is, en is onpartijdig bij incidenten. Ze dragen bij aan het onderhouden van een sociaal veilige omgeving binnen de vereniging.
We staan graag voor je klaar! Onze contacten kan je vinden in de beschrijving van de ZHTC whatsapp groepsapp of stuur een mailtje naar [email protected]

Lars van Rooijen

Lars van Rooijen

Hallo!
Ik ben Makker Tony,
sommigen noemen mij ook wel Lars!

Op het moment ben ik bezig mijn bedrijfskunde studie af te ronden en daarnaast ben ik druk met sporten, gamen en ga ik regelmatig naar de soos of andere ZHTC activiteiten.

Begin zomer 2023 ben ik ingestemd als vertrouwelijk persoon en binnen deze rol wil ik leden een vertrouwelijke omgeving bieden waarin je vrijuit kunt praten over watje dwarszit. Ik streef ernaar om een gemakkelijk aanspreekpunt te zijn en om zonder oordeel te luisteren naar watje mij wil zeggen!

Lysanna Damstra

Lysanna Damstra

Hoi!

Ik ben Lysanna en ik loop al sinds 2016 rond op de verenging.
Ik werk momenteel als grafisch ontwerper in Zwolle, daarnaast vind ik het leuk om te koken en te reizen en biertjes te drinken op de soos.

Ik ben sinds september 2022 vertrouwelijk persoon bij ZHTC. Ik vind het belangrijk dat de vereniging een plek is waar iedereen zich welkom en veilig voelt. Als vertrouwelijk persoon sta ik om die reden altijd voor je klaar als je een luisterend oor nodig hebt.

Simone Fledderus

Simone Fledderus

Heey!

Ik ben Simone en ik ben sinds kort vertrouwenspersoon bij ZHTC. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding Social Work aan het Windesheim, een opleiding die goed bij deze rol past. Ik heb voor deze studie gekozen omdat ik graag wat wil betekenen voor een ander. Dit is ook de reden waarom ik vertrouwenspersoon wilde worden.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt op de soos, stap gerust op mij af of contacteer mij als dit niet het geval is voor jou.