De beste barbershop in Zwolle! Reserveer vandaag bij suolle by Re.solve!

By Published On: juli 22nd, 2024

Nieuwe Samenwerking tussen ZHTC en Suolle by Re.solve: Een Match voor Stijl en Gemak

Onze sponsorcommissie zit niet stil! Met blijdschap maken wij bekend dat ZHTC sinds april een nieuwe samenwerking heeft met Suolle by Re.solve, een barbershop in het hart van Zwolle. Deze recent gevormde band tussen ons vormt niet alleen een brug tussen kwaliteit en service.

Een foto van een van de kapppers die aan het knippen is.

Over Suolle by Re.solve: Waar Ambacht en Sociaal Engagement Elkaar Ontmoeten

Suolle by Re.solve onderscheidt zich door haar benadering van traditionele barbiersdiensten, geleverd met een moderne twist. Met een getalenteerd team dat specifiek training heeft gehad bij experts binnen Europa, garanderen zij niet alleen nauwgezet uitgevoerde knip- en scheerbehandelingen, maar beloven ook een verwelkomende ervaring die elke klant waardeert. Met de toevoeging van een vrijblijvende huidverzorgingsbehandeling transformeren zij ieder bezoek in een verwenmoment. Deze vette barbershop bevindt zich op Sassenstraat 50, en wacht erop door leden van ZHTC ontdekt te worden.

Voordelen voor ZHTC-leden: Meer dan Slechts Besparingen

Wat heeft deze samenwerking tussen ZHTC en Suolle by Re.solve te bieden? Een heleboel directe voordelen exclusief voor onze ledengemeenschap:
  • Korting: Elk lid van ZHTC mag zich gelukkig prijzen met een kortingscode waarmee men altijd recht heeft op 10% korting op alle aangeboden diensten van Suolle by Re.solve.
  • Uitstekende Behandelingen: Wil je fresh zijn voor de donderdagavonden op de soos? ga dan langs Suolle by re.solve waar je variërend van de klassieke Haircut & Style en Beard Trim tot de onberispelijk luxe Resolve Deluxe Treatment kan ervaren. Elk met dezelfde korting en elk evenzeer gegarandeerd van topkwaliteit.
Een klant krijgt een baard behandeling in de salon

Waarom Deze Samenwerking?

Door samen te werken met lokale bedrijven zoals Suolle by Re.solve, ondersteunen we niet alleen de lokale ondernemers in zwolle, maar bieden we ook waardevolle voordelen aan onze leden. Dit partnerschap stelt ons in staat om onze leden toegang te geven tot hoogwaardige diensten terwijl we tegelijkertijd genieten van mooie kapsels op onze soos.

Hoe Profiteren van de Voordelen?

Leden van ZHTC kunnen eenvoudig profiteren van de voordelen door hun ledenpas te tonen bij Suolle by Re.solve en gebruik te maken van de verstrekte kortingscode. Dit zorgt ervoor dat onze leden niet alleen kunnen genieten van uitstekende diensten, maar dit ook kunnen doen op een betaalbare manier.

Conclusie

De samenwerking tussen ZHTC en Suolle by Re.solve biedt een win-winsituatie voor beide partijen en vooral voor onze leden. Het biedt exclusieve voordelen, bevordert duurzaamheid en versterkt de banden met de lokale gemeenschap. We moedigen al onze leden aan om van deze samenwerking te profiteren en de uitstekende diensten van Suolle by Re.solve te ervaren.
Voor meer informatie over deze samenwerking en hoe je van de voordelen kunt profiteren, houd onze sociale media-kanalen in de gaten of neem contact op met het bestuur van ZHTC.
Een klant krijgt een gezichtsbehandeling in de kapperstoel.

Deel dit artikel

Geschreven door : ITCO

Leave A Comment

Al meer dan 10.000 Studenten zijn lid geweest bij ZHTC

Twijfel je nog of ZHTC iets voor jou is? Loop dan een dag mee als buddy!

Het Buddy formulier

Je wordt begeleid door een lid van onze prachtige sociëteit. Tijdens deze dag ervaar je niet alleen de gezellige sfeer, maar krijg je ook inzicht in wat ZHTC zo bijzonder maakt.

Het is een uitgelezen kans om te proeven van de unieke en verrijkende ervaring die ZHTC te bieden heeft. We kijken ernaar uit om je als buddy te verwelkomen en je te laten zien wat onze sociëteit zo speciaal maakt!

Drinken doe je met maten!

Contact gegevens

We hebben alleen een paar gegevens van je nodig, zodat wij goed voorbereid zijn op je komst.

Je gegevens worden uitsluitend hiervoor gebruikt

Mogen wij je nog iets vragen?

Daartegenover staat een gratis biertje  ;)

Hoe ben je op onze site/ vereniging terecht gekomen?

Je antwoord betekend veel voor ons!