Intro Commissie

De Introductie Commissie van ZHTC organiseert niet alleen de introweek, maar ook tijdens de Bruisweek zorgen zij dat er de dikste feesten zijn in de soos. Deze commissie zorgt elk jaar voor een onvergetelijke eerste indruk van de vereniging en geeft de aanstaande leden een kickstart van hun tijd bij ZHTC!

Sponsor Commissie

De sponsorcommissie is het aanspreekpunt voor alle zakelijke aangelegenheden binnen de vereniging. Deze commissie is samen met de vicevoorzitter van de vereniging het gezicht naar buiten en dient als professioneel verbindende factor binnen de vereniging. De sponsorcommissie is in 2021 voor het eerst begonnen met een frisse en enthousiaste groep. A.s.v. ZHTC heeft als studentenvereniging een groot bereik binnen studerend zwolle vol enthousiaste studenten. Werk jij bij, of ben jij onderdeel van een bedrijf/organisatie die graag een samenwerking met A.s.v. ZHTC zou willen, aarzel dan niet en stuur ons een bericht!

Bierweek

De Bierweek is een jaarlijks terugkerend evenement dat georganiseerd wordt door ZHTC. Het is een week, altijd de eerste volle week van februari, die helemaal in het teken staat van speciaalbier. Dit is dan ook de enige week per jaar waarin er geen Grolsch pils van de tap te krijgen is! De Bierweekcommissie is bestaat uit een groepje mensen die dit prachtige festival opzetten. Ieder jaar wordt de Bierweek ondergedompeld in een nieuw thema. Daar wordt altijd erg geheimzinnig over gedaan en er volgt altijd een dramatische thema onthulling! Thema’s die de afgelopen jaren voorbij zijn gekomen: Festival (2011), Around the World (2012), Carnaval (2013), Regenboog (2014), Sprookjes (2015), College Party (2016), Tijdmachine (2017), Mythologie (2018), de Republiek (2019), Maffia (2020), Alle HTS’ers Komen in de Hemel (2021, online editie), A Beer Pandemic (2022) en Hollywood (2023). Wist je trouwens dat de Bierweek het oudste speciaalbierfestival van de Benelux is? Hoe tof is het dat wij de eer hebben dat we ons festival die titel mogen geven!

Sociëteit Commissie

De sociëteitscommissie bestaat om er voor te zorgen dat wij bier hebben en een plek hebben om dit op te drinken. Sinds de aanschaf van het pand in 1997 zijn wij verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de Thomas á Kempisstraat nummer 13. De commissie bestaat uit de volgende 8 functionarissen. Voorzitter: Hoi ik ben Wietse en ik drink veel bier, vooral tijdens vergaderingen! Sexytaris: Hoi ik ben Brian en ik schrijf op dat er bier gedronken wordt! Penningmeester: Hoi ik ben Joost en ik zorg dat het bier gefinancierd wordt! Barbamama: Hoi ik ben Mila en ik regel mensen die bier tappen! Beunbaas: Hoi ik ben Korijn en ik zorg dat er een Sociëteit is waar we bier kunnen drinken! Chef Inkoop: Hoi ik ben Jelle en ik koop bier (trademark Jeroen Henk Kleinrensink)! Verhuurcommissaris : Hoi ik ben Jessie en ik zorg dat externen bier kunnen drinken! Huismeester: Hoi ik ben Niek en ik ben jouw ergste nachtmerrie als je de soos vies achterlaat!

Activiteiten Commissie

.

Communicatie Commissie

.

Eindweek

.

IT Commissie

.

Highlandgames

.

TAB Beheer

.