Loop een dag tijdens een studentenavond!

By Published On: juli 29th, 2024
Heb je interesse in het kennismaken met een studentenvereniging en wil je echt voelen hoe het er bij ons aan toe gaat? Ben je nieuwsgierig naar het echte studentenleven en tradities die ZHTC hooghoudt? Loop dan eens geheel vrijblijvend een avond mee als buddy en ervaar het zelf! Het is echt een unieke kans om de buitengewoon gezellige ambiance en de meer specifieke, karakteristieke aspecten van onze bruisende vereniging van dichtbij te ontdekken.

Wat Houdt het Buddyprogramma in?

Interesse in ZHTC en wil je zelf ervaren hoe het is om lid te zijn? Meld je aan via ons buddyformulier op de website. Je wordt dan gekoppeld aan een huidig lid die dezelfde interesses heeft als jij. Dit lid kent onze vereniging goed en zal je rondleiden tijdens een studentenavond. Je ziet de leukste activiteiten en speciale evenementen die we organiseren. Zo krijg je niet alleen een beeld van wat we bieden, maar ervaar je ook de vriendschap, interactie en de unieke ervaring van onze community.

Waarom Deelnemen?

  • Gezelligheid: Ontdek waar ZHTC bekend om staat: de vriendelijk bruisende, ongedwongen sfeer van onze studentenvereniging waar iedereen welkom is.
  • Inzicht: Krijg veel diepgaander inzicht dan alleen de verhalen die je hoort; leer wat ZHTC onderscheidt van andere verenigingen door actieve betrokkenheid.
  • Ervaring: Je hebt de kans om een voorproefje te krijgen van dit leven, zonder verdere inschrijfverplichtingen, die reeds meer dan 10.000 enthousiaste en tevreden studenten vóór jou hebben meegemaakt en gewaardeerd.

Hoe Werkt het Uitgebreid?

  1. Inschrijven: Begin door het eenvoudige buddyformulier in te vullen dat je kunt vinden op onze ZHTC-website. Het formulier vraagt alleen de meest essentiële informatie, zodat wij jou kunnen koppelen aan een geschikte ZHTC-lid.
  2. Match: Op basis van jouw interesses en voorkeuren, stellen wij een match voor je samen met een ervaren ZHTC-lid. Dit duo wordt zorgvuldig geselecteerd, zodat jij een op maat gemaakte introductie in onze vereniging krijgt.
  3. Begeleiding: Gedurende de gezellige studentenavond zal je nieuwe buddy je introduceren aan de sfeer, mensen en mogelijkheden die ZHTC rijk is. Je wordt meegenomen langs de leukste activiteiten en leert de interessantste facetten van onze unieke studentenvereniging.

Ontdek Studentenvereniging ZHTC Zwolle in Detail

ZHTC, een van Zwolle’s oudste en grootste studentenclubs, bruist van leven binnen zijn historische muren. Met een rijke geschiedenis die vele jaren terug gaat, biedt ZHTC een actieve groep studenten allerlei activiteiten, events en kansen om te netwerken. Of je nu interesse hebt in sport, cultuur, het verbeteren van je studievaardigheden of gewoon gezelligheid zoekt, hier vind je het allemaal. ZHTC’s ondersteunende en open sfeer helpt je vrienden voor het leven te maken en belangrijke vaardigheden voor het leven te leren.

Wat Maakt Onze Studentenvereniging in Zwolle Uniek?

  • Activiteiten en Evenementen: ZHTC valt op met een breed aanbod aan activiteiten. Of je nu houdt van feesten, sporttoernooien, culturele uitjes of workshops, er is altijd wel iets dat bij je past.
  • Netwerkmogelijkheden: Als lid van ZHTC ontmoet je enthousiaste studenten, maar ook alumni en professionals die je kunnen helpen groeien in je persoonlijke en professionele leven.
  • Gemeenschap: Word lid van een hechte gemeenschap van mensen die hetzelfde denken: een diverse groep, ieder met zijn eigen verhaal, die elkaar steunen en samen mooie momenten beleven.

Ervaar het Zelf – Een Persoonlijke Touch!

Doe mee met ons buddyprogramma en ontdek zelf waarom ZHTC meer is dan een gewone studentenvereniging. Geniet van een avond vol nieuwe mensen en ervaar de bruisende sfeer die ZHTC zo speciaal maakt. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te ontdekken wat ons uniek maakt.
Wacht niet, grijp deze kans en begin aan een avontuur dat je niet wilt missen. Schrijf je in, beleef een onvergetelijke gezellige avond, en misschien is dit wel de start van een nieuw hoofdstuk in je studententijd bij ZHTC!

Deel dit artikel

Geschreven door : ITCO

Leave A Comment

volg ons

Een kort overzicht van de onderwerpen in dit artikel.

Kom langs als buddy!

Tijdens deze dag ervaar je niet alleen de gezellige sfeer, maar krijg je ook inzicht in wat ZHTC zo bijzonder maakt.

Het laatste nieuws

Al meer dan 10.000 Studenten zijn lid geweest bij ZHTC

Twijfel je nog of ZHTC iets voor jou is? Loop dan een dag mee als buddy!

Het Buddy formulier

Je wordt begeleid door een lid van onze prachtige sociëteit. Tijdens deze dag ervaar je niet alleen de gezellige sfeer, maar krijg je ook inzicht in wat ZHTC zo bijzonder maakt.

Het is een uitgelezen kans om te proeven van de unieke en verrijkende ervaring die ZHTC te bieden heeft. We kijken ernaar uit om je als buddy te verwelkomen en je te laten zien wat onze sociëteit zo speciaal maakt!

Drinken doe je met maten!

Contact gegevens

We hebben alleen een paar gegevens van je nodig, zodat wij goed voorbereid zijn op je komst.

Je gegevens worden uitsluitend hiervoor gebruikt

Mogen wij je nog iets vragen?

Daartegenover staat een gratis biertje  ;)

Hoe ben je op onze site/ vereniging terecht gekomen?

Je antwoord betekend veel voor ons!