Een Boost voor Carrières: De Samenwerking tussen ZHTC en Target

By Published On: juli 26th, 2024
In de snel veranderende arbeidsmarkt van vandaag vinden bedrijven het belangrijk dat studenten niet alleen goede academische kennis hebben opgedaan vanuit hun HBO of universitaire studie. Maar ook alvast een paar jaar werkervaring hebben voordat afgestuurde studenten toegang krijgen tot relevante carrièrekansen. Dat is natuurlijk bijna onmogelijk als je in je studententijd niet een vorm van stage/ of werk hebt gedaan. Gelukkig komt daar ZHTC en Target om de hoek kijken voor alle techneuten onder onze vereniging!
De samenwerking tussen ZHTC, de bekendste studentenvereniging in Zwolle, en Target, een top recruitmentbureau in de industrie, biedt ZHTC-leden op maat gemaakte kansen om hun carrière energiek en indrukwekkend te starten. In deze blog post gaan we dieper in op deze samenwerking en de voordelen ervan voor de enthousiaste leden van ZHTC. Want we weten en horen allemaal hoe moeilijk het is om te beginnen in deze super grote maar uitdagende arbeidsmarkt

Over Target

Target staat bekend om zijn duidelijke en doelgerichte aanpak in de recruitment wereld. Het helpt hoogopgeleiden om waardevol werk te vinden in de industrie. Target biedt diensten variërend van detachering tot executive search, en van projectmanagement tot interim management. Ze richten zich niet alleen op het vinden van de juiste persoon voor een baan, maar ook op het bouwen van succesvolle carrières door de kwaliteiten van kandidaten en de behoeften van bedrijven samen te brengen. Hun missie gaat verder dan het gewone; ze streven naar langdurig succes voor zowel individuen als organisaties, gedreven door een sterke focus op persoonlijke en professionele groei.

Diensten van Target

  • Detachering: Target plaatst professionals tijdelijk bij verschillende bedrijven. Dit geeft organisaties nieuwe inzichten, biedt flexibiliteit aan werkzoekenden en de kans om ervaring op te doen in diverse omgevingen.
  • Executive Search: Voor het invullen van hoge functies zoals senior management, gebruikt Target een gespecialiseerde aanpak om de beste kandidaten te vinden die goed passen binnen een bedrijfscultuur en -eisen.
  • Project- en Interim Management: Targets interim management helpt ervaren managers en strategen om specifieke projectdoelen te bereiken of om uitdagingen tijdens veranderingen te overbruggen.
  • Target Academy: Voor wie klaar is om vooruitgang te boeken in zijn carrière, biedt Target Academy workshops, cursussen en een Development Program om vaardigheden te ontwikkelen en je voor te bereiden op de uitdagingen van toekomstige rollen.

De Samenwerking: Wat Betekent Dit voor ZHTC-Leden?

Dankzij deze samenwerking krijgen ZHTC-leden toegang tot exclusieve carrièremogelijkheden en ondersteuning via de Target Academy. Dit stelt hen in staat om hun carrière in de industriële sector een vliegende start te geven door hen te matchen met functies die passen bij hun vaardigheden en ambities. Kortom: heb jij een leuke baan op het oog die eisen stelt zoals ervaring of dure certificeringen, dan is target er om je te helpen!

Voordelen voor ZHTC-Leden

  1. Carrièremogelijkheden: Toegang tot exclusieve functies en projecten in de industriële sector.
  2. Workshops en Trainingen: Profiteren van de trainingen via de Target Academy, gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  3. Persoonlijke Ontwikkeling: Op maat gemaakte ontwikkeltrajecten met vakcoaches om zelfbewuste professionals te worden.

Hoe Werkt het?

Het inschrijfproces voor ZHTC-leden bij Target is makkelijk en gebruiksvriendelijk. Leden kunnen zich via een speciaal portaal snel aanmelden. Na inschrijving gaat elk lid door een persoonlijk matchingsproces om de juiste functies te vinden die passen bij hun vaardigheden en carrièredoelen. Zo krijgen leden banen aangeboden die goed bij hen passen en waar ze professioneel van groeien + kansen die je zonder target niet gevonden had.
Nou is het vinden van een gepaste baan slechts het begin van je carrière, dat weet Target maar al te goed. Daarom helpt Target kandidaten verder te ontwikkelen met gerichte coaching en veel ondersteuning. Dit helpt ZHTC-leden hun professionele wensen en doelen duidelijk te maken, en geeft ze de begeleiding die nodig is om deze te bereiken. Of het nu gaat om betere interviewtechnieken of het verbeteren van job-specifieke vaardigheden, Target staat klaar om deelnemers optimaal te helpen!

Enthousiast en net afgestudeerd? Begin je carrière nu bij target!

De samenwerking tussen ZHTC en Target biedt dus een tal van voordelen voor ZHTC-leden die hun carrière een boost willen geven. Met toegang tot exclusieve carrièremogelijkheden, workshops, trainingen en persoonlijke ontwikkeling via de Target Academy, krijgen studenten de kans om hun ambities waar te maken en een succesvolle toekomst op te bouwen.
Wil je meer weten over hoe je als ZHTC-lid kunt profiteren van deze geweldige samenwerking? Bezoek dan de volgende pagina’s van Target voor meer informatie en om je in te schrijven:

Deel dit artikel

Geschreven door : admin

Leave A Comment

volg ons

Kom langs als buddy!

Tijdens deze dag ervaar je niet alleen de gezellige sfeer, maar krijg je ook inzicht in wat ZHTC zo bijzonder maakt.

Het laatste nieuws

Al meer dan 10.000 Studenten zijn lid geweest bij ZHTC

Twijfel je nog of ZHTC iets voor jou is? Loop dan een dag mee als buddy!

Het Buddy formulier

Je wordt begeleid door een lid van onze prachtige sociëteit. Tijdens deze dag ervaar je niet alleen de gezellige sfeer, maar krijg je ook inzicht in wat ZHTC zo bijzonder maakt.

Het is een uitgelezen kans om te proeven van de unieke en verrijkende ervaring die ZHTC te bieden heeft. We kijken ernaar uit om je als buddy te verwelkomen en je te laten zien wat onze sociëteit zo speciaal maakt!

Drinken doe je met maten!

Contact gegevens

We hebben alleen een paar gegevens van je nodig, zodat wij goed voorbereid zijn op je komst.

Je gegevens worden uitsluitend hiervoor gebruikt

Mogen wij je nog iets vragen?

Daartegenover staat een gratis biertje  ;)

Hoe ben je op onze site/ vereniging terecht gekomen?

Je antwoord betekend veel voor ons!