Bierweek

Zwols Hoger Technisch Corps

Tijd voor speciaalbier! Ieder jaar organiseert a.s.v. ZHTC een Bierweek waarmee we het tweede semester van het academisch jaar inluiden. Om up-to-date te blijven van dit aankomende festival zie facebook.

De 45e editie van de bierweek vindt plaats van 7 tot en met 13 februari 2021. In onze sociëteit aan de Thomas à Kempisstraat 13 te Zwolle .

Op dit moment is het thema van het 9e Lustrum van de bierweek nog niet bekendgemaakt. Houd de sociale kanalen dus in de gaten!

De Bierweek: een biertraditie sinds 1975
De Bierweek is het oudste speciaalbierfestival van de Benelux. Al 45 jaar lang organiseert algemene studentenvereniging ZHTC dit evenement voor bierliefhebbers. Elke eerste volle week van februari vindt de ZHTC Bierweek plaats. Deze week staat volkomen in het teken van speciaalbier. In 1975 begonnen we met een 30tal bieren, het maximum aanwezige soorten is 475. De week wordt georganiseerd door studentenvereniging ZHTC, maar is voor iedereen toegankelijk. De middagen kenmerken zich door een bruincafe-sfeer waar de bieren geproefd worden. Hoe later op de avond, hoe meer de studentenfeest-sfeer er in komt. Elk jaar met leuke activiteiten!

We zijn onder andere te vinden op biernet.nl, de grootste biersite van Nederland, zie hiervoor hun bieragenda.