Bierfestival

Zwols Hoger Technisch Corps

Ons festival kan niet bestaan zonder sponsoren. Onze sponsoren van het festival zijn hier te vinden:

TT-Engineering

Visie
In een markt waarin technologische ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen, is er behoefte aan technisch hoogopgeleide engineers die uitgedaagd worden buiten bestaande kaders te denken, om creatieve en innovatieve oplossingen te realiseren. Door onze engineers uitdagende projecten te bieden die passen bij hun talenten en expertise, hen vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven, ontwikkelen zij zich tot energieke professionals die onze opdrachtgevers verrassen met het resultaat.

Missie
Wij zorgen voor een optimale match tussen onze technisch hoogopgeleide engineers en de tijdelijke, additionele behoefte aan expertise en capaciteit van R&D en engineeringsafdelingen bij onze opdrachtgevers. Hiervoor maken wij onder andere gebruik van een kwalitatief sterk netwerk van potentiële medewerkers. Op deze manier maken wij voor alle betrokken partijen ontwikkeling mogelijk.

Waarom werken bij TT-Engineering?
Wij geloven dat door in jou, als engineer, te investeren en je vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven, jij in staat bent om tot creatieve en innovatieve oplossingen te komen. In de snel veranderende technische markt is dit noodzakelijk om ontwikkeling mogelijk te maken. Daarom stellen wij jouw ontwikkelwensen centraal en zoeken wij samen met jou naar een carrièrepad dat aansluit bij jouw passie en ambitie. Alleen zo kunnen wij samen ontwikkeling mogelijk maken voor jou als engineer, voor onze opdrachtgevers en uiteindelijk voor de hele technische branche.

Jouw ontwikkeling centraal
Door het projectmatige karakter van werken bij TT-Engineering, werk je mee aan veel verschillende projecten en in diverse branches. Of je nu gedetacheerd wordt of deel uitmaakt van ons interne ingenieursbureau. Hierdoor leer je in korte tijd veel, doe je veel ervaring op en is jouw werk gevarieerd. Zit je niet op je plek of ben je uitgeleerd op jouw werkplek? Dan zoeken wij samen naar een oplossing.

Wanneer je deelneemt aan ons Traineeship Mechanical Engineering wordt de leercurve nog steiler. Met het aanbod aan cursussen en trainingen om hard- en soft skills te leren en de variatie aan opdrachten, opdrachtgevers en branches, doe je maximale werkervaring op in twee jaar tijd.